Дома > За нас >РАЗВОЈ И ДИЗАЈН

РАЗВОЈ И ДИЗАЈН

Дизајнирањето и проучувањето на производот го трансформира она што го знаеме во планирање на производот, правејќи го корисно и посакувано, како и технички и економски изводливо. Spark Shot продолжува да дизајнира, тестира, произведува нови производи за да им служи на нашите клиенти. Им помогнавме на сè повеќе луѓе да се вклучат во рекет од карбон-падел, рекет од карбон сквош, карбонски тениски рекет, да уживаат во подобар спортски живот.


Секогаш се трудиме да направиме одлична комбинација на отпорност на удар, вкочанетост, тежина. За време на овој процес се земаат предвид многу работи, вклучувајќи ја формата на рекетот, структурата, јаглеродните материјали, изводливоста на производството итн.


За време на развојот на нов производ, ќе дизајнираме различни верзии на распоред за споредба, за да ја најдеме најдобрата.


Во дизајнот на производите, како и во 3D дизајнот на калапи, ќе го најдеме најдоброто решение за да го направиме изводливо за производство.

 

Откако ќе се изгради мувла, ќе направиме примероци за внимателно да го разгледаме секој детал, а потоа да се подготвиме за тестирање, за да се увериме дека ги исполнува нашите барања како што се мислеше при дизајнирањето.




We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept